JANTAR MEDICA ampulės su gintaro ekstraktu labai pažeistiems ir silpniems plaukams, 5x5 ml

Pridėti prie pageidavimų

6,29 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 26

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
5902082210368
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
JANTAR MEDICA ampulės su gintaro ekstraktu labai pažeistiems ir silpniems plaukams, 5x5 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Ampulinės su gintaro ekstraktu pažeistiems ir silpniems plaukams akimirksniu atstato ir sustiprina nusilpusius plaukus. Sudėtyje esantis gintaro ekstraktas ir unikalių maistinių medžiagų kompleksas užtikrina įspūdingą efektą. Rezultatas: tvirti, pamaitinti, atstatyti ir storesni plaukai, atkurtas jų gyvybingumas, natūralus blizgesys ir graži išvaizda. Gintaro ekstraktas maitina ir stiprina plaukų struktūrą, akivaizdžiai pagerindamas jų būklę. Šilko baltymai suteikia elastingumo, švelnumo bei žvilgesio. Gliukozė ir vitaminai A, E ir F drėkina, intensyviai maitina ir stiprina plaukus. AHA kompleksas švelniai suminkština epidermį ir leidžia veikliosioms medžiagoms lengviau prasiskverbti į plauko struktūrą. Trichogen® skatina plaukų augimą ir prailgina jų gyvavimo ciklą.

Masašuojamaisiais judesiais paskirstykite ampulės turinį ant galvos odos. Nenuplaukite. Naudokite bent du kartus per savaitę, kol pastebėsite matomą plaukų būklės pagerėjimą, o vėliau kartą per savaitę, kad išlaikytumėte poveikį.

Sudėtyje yra vitamino A. Prieš naudojant atsižvelgti į paros dozę.

Aqua,Alcohol Denat.Propylene Glycol, Amber Extract,Glucose,Glycerin,Panthenol,Hydrolyzed Keratin,Panax Ginseng Root Extract, Arginine, Acetyl Tyrosine, Arctium Majus Root Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenate, Zinc Gluconate, Niacinamide, Ornithine HCl, Citrulline, Glucosamine HCl, Biotin,Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl Laurate, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate,Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Caramel, Parfum, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: