-60% IŠPARDAVIMAS LA RIVE dezodorantas vyrams Brutal Classic, 150 ml

LA RIVE vyriškas dezodorantas Brutal Classic, 150 ml

Pridėti prie pageidavimų

0,96 €

2,39 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 4

Prekės kodas :
5901832061472
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
LA RIVE vyriškas dezodorantas Brutal Classic, 150 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Susipažinkite su aromatu, sukurtu tobulam klasikiniam vyriškos elegancijos stiliui pabrėžti, kuris vertinamas daugelį metų! BRUTAL CLASSIC – puikiai subalansuota kompozicija. Ją atveria diskretiškas, žolelių bazilikų, rozmarinų ir bergamočių kvapas, derinamas su šiltomis bei pikantiškomis širdies natomis, sudarytomis iš gvazdikėlių, levandų ir rožių, dvelkiančių švelniu pakalnutės prisilietimu. Apelsinų žiedų, auksabarzdžio ir muskuso natų elegancija lydi brandžias samanų, muskuso ir santalo natas, kurios įkvepia pasitikėjimo ir atspindi charakterį vyrų, kuriems gyvenimo patirtis leidžia visada priimti tikslius sprendimus.

Viršutinės natos: bazilikas, bergamotė, citrina, laimas, rozmarinas.

Vidurinės natos: gvazdikas, pakalnutės, levanda, apelsinžiedžiai, rožė.

Pagrindinės natos: santalas, samanos, oda, pačiulis, muskusas, auksabarzdis.

Naudoti pagal poreikį. Tik išoriniam naudojimui. Nenaudoti ant pažeistos odos. Vengti patekimo į akis.

Atsargumo priemonės:

naujienos(1451).jpg

Pavojinga. Ypač degus aerozolis. Dėmesio! Slėginė talpykla: veikiama karščio gali sprogti. Saugokite nuo karščio, įkaitusių paviršių, kibirkščių, atviros liepsnos ir kitų užsidegimo šaltinių. Nerūkyti. Nepurkšti į atvirą liepsną arba kitus degimo šaltinius. Nepradurti ir nedeginti net panaudoto. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir laikyti ne aukštesnėje negu +50°C temperatūroje. Saugoti nuo vaikų. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

LA RIVE - vieni žinomiausių plačiajai visuomenei kvepalų gamintojai Lenkijoje bei Europoje. Kvepalai parenkami bendradarbiaujant su garsiais Prancūzijos gamintojais, remiantis geriausių parfumerių patirtimi ir pagal tradicinius metodus, pakuojami į specialiai sukurtus buteliukus. Asortimente yra kvepalai, parfumuoti vandenys, tualetiniai vandenys ir odekolonai, kvepiantys dezodorantai, dušo želės ir parfumuotos dulksnos. Skirtingos kolekcijos ir rinkiniai skirti tiek moterims, vyrams, tiek ir vaikams.

Gamintojas LA RIVE S.A., Lenkija.

Atsakingas asmuo už notifikavimą: LA RIVE 86300 Grudziadz, Polska ul.Skladowa 2-6 +48 564514200. email: [email protected]

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: