TUTTI FRUTTI veido prausiklis normalizuojantis Let's Face It, 150 ml

Pridėti prie pageidavimų

4,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 20

Prekės kodas :
5900117979358
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
TUTTI FRUTTI veido prausiklis normalizuojantis Let's Face It, 150 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Veido prausimo gelis su glicerinu 4% + vitaminu B5 - tai puikus sprendimas švelniam ir efektyviam odos valymui. Jis veikia švelniai, nepažeisdamas natūralaus hidrolipidinio barjero, ramina sudirgimus ir intensyviai drėkina. Naudojant gelį, oda tampa lygi, gaivi, jums pakeliama nuotaika, kurią suteikia subtilus arbūzų ir verbenų kvapas.

Unikali formulė pagrįsta ingredientų, tokių kaip drėkinamasis vitaminas B5, glicerinas, verbenų ekstraktas ir švelnios valančios priemonės, sinergija. Svarbu tai, kad gaminyje nėra muilo, todėl jis tinka net jautriai odai. Sudėtis sudaryta iš 93% natūralios kilmės ingredientų, o produktas yra visiškai veganiškas (100% VEGE).

Paskirstykite gelį ant sudrėkintos veido ir kaklo odos ir masažuokite, kol susidarys putos. Tada nuplaukite šiltu vandeniu.

Aqua, Glycerin, Panthenol, Cocamidopropyl Betaine, Polyglyceryl-3 Caprate, Verbena Officinalis Leaf Extract, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Caprylyl Glycol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Decyl Glucoside, Coco-Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance).

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: