TUTTI FRUTTI veido kremas drėkinamasis suteikiantis matinį efektą Let's Face It, 50 ml

Pridėti prie pageidavimų

4,29 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 18

Prekės kodas :
5900117979372
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
TUTTI FRUTTI veido kremas drėkinamasis suteikiantis matinį efektą Let's Face It, 50 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Drėkinamasis kremas su hialurono rūgštimi 1% + vitaminais E+F - tai puikus intensyvaus drėkinimo ir matiškymo derinys jaunai odai. Naudojant šį kremą tikėkitės gaiviai atrodančios odos, pakilios nuotaikos ir malonaus mango bei citrinžolės kvapo.

Kremo formulė apima maitinamuosius E+F vitaminus, hialurono rūgštį, alaviją, mangų sviestą ir citrinžolės ekstraktą. Kremas ne tik giliai drėkina, bet ir efektyviai suteikia matiškumo, suteikdamas odai sveiką ir gražią išvaizdą. Šis produktas, sukurtas specialiai jaunai odai, turi 96% natūralios kilmės ingredientų ir yra visiškai veganiškas (100% VEGE).

Tepkite kremą švelniais masažuojamaisiais judesiais ant švarios veido, kaklo ir dekoltė odos. Naudokite dieną ir vakare.

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Betaine, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Linolenate, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Oleate, Oryza Sativa (Rice) Starch, Tocopherol, Dicaprylyl Ether, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Octenidine HCl, Glycerin, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Carbomer, Potassium Hydroxide, Citric Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Linalool.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: