Nauja KRET WC valiklis Classic, 750 g

KRET WC valiklis Classic, 750 g

Pridėti prie pageidavimų

3,45 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 14

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
5900931011210
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
KRET WC valiklis Classic, 750 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Klasikinis valiklis yra negailestingas nešvarumams. Unikali formulė užtikrina nepriekaištingą švarą. Aktyviojo chloro pagrindu sukurta formulė puikiai balina, valo ir neleidžia susidaryti nuosėdoms. Priemonė pasižymi visapusišku poveikiu, naikina nemalonius kvapus, veikia aukščiau ir žemiau vandens paviršiaus lygio. Tinkamai parinkta gelio konsistencija užtikrina ilgalaikį poveikį.

Užpilkite valiklio tiesiai po unitazo kraštu. Palaukite 15 min ir nuleiskite vandenį. Norėdami pašalinti įsisenėjusius nešvarumus naudokite šepetį.

Pavojinga! Gali ėsdinti metalus.Smarkiai nudegina odą ir pažeidžia akis.Kenksminga vandens organizmams, sukelia ilgalaikius pakitimus. Jei reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą arba jo etiketę. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Neįkvėpti dulkių/dūmų/ dujų/rūko/garų/aerozolio.Mūvėti apsaugines pirštines/dėvėti apsauginius drabužius/naudoti akių (veido) apsaugos priemones. PRARIJUS: Išskalauti burną. NESKATINTI vėmimo.PATEKUS ANT ODOS (arba plaukų): Nedelsiant nuvilkti visus užterštus drabužius. Odą nuplauti vandeniu.ĮKVĖPUS: išnešti nukentėjusįjį į gryną orą; jam būtina patogi padėtis, leidžianti laisvai kvėpuoti. PATEKUS Į AKIS: atsargiai plauti vandeniu kelias minutes. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis.Nedelsiant skambinti į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ / kreiptis į gydytoją Laikyti ne aukštesnėje kaip 30 oC temperatūroje.Turinį/talpyklą šalinti į nuotekų sistemą, praskiesdami dideliu kiekiu vandens, o talpyklą visiškai tuščią išmeskite į perdirbamų medžiagų surinkimą. Atsargiai! Nenaudoti kartu su kitais produktais. Gali išskirti pavojingas dujas (chlorą).

mažiau nei 5% balinamųjų junginių, kurių pagrindas yra aktyvus chloras (Cl2), nejoninės aktyviosios paviršiaus medžiagos, anijoninės aktyviosios paviršiaus medžiagos

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: