Nauja GREEN PHARMACY rankų ir nagų kremas drėkinantis ir minkštinantis Aloe, 100ml

GREEN PHARMACY rankų ir nagų kremas drėkinantis ir minkštinantis Aloe, 100 ml

Pridėti prie pageidavimų

1,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 6

Prekės kodas :
8588006041927
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
GREEN PHARMACY rankų ir nagų kremas drėkinantis ir minkštinantis Aloe, 100 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Atraskite drėkinamąjį ir minkštinantį rankų ir nagų kremą su alaviju, kuris visapusiškai prižiūri jūsų odą.

Pagrindinė veiklioji medžiaga yra alavijas, žinomas dėl savo drėkinančių ir stangrinančių savybių. Be to, ramina, giliai drėkina ir stiprina odą. Alavijų dėka jūsų rankos atgauna švelnumą ir elastingumą. Kreme esantis augalinis multivitaminų kompleksas papildomai sustiprina alavijo poveikį. Šis derinys suteikia odai būtinų vitaminų ir mineralų, kurie padeda išlaikyti sveiką išvaizdą.

Kremo sudėtyje taip pat yra alantoino, kuris padeda apsaugoti odą, ramina, drėkina ir daro ją glotnią. Keratinas ir B grupės vitaminai atlieka svarbų vaidmenį stiprinant nago plokštelę, apsaugant ją nuo trapumo ir lūžinėjimo. Jūsų nagai bus stipresni ir atsparesni pažeidimams. Be to, glicerinas, žinomas dėl savo drėkinamųjų savybių, padeda palaikyti tinkamą odos hidrataciją ir didina jos elastingumą.

Lengvai įmasažuoti į švarią rankų odą bei nagus. Tik išoriniam naudojimui.

Aqua, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cera Alba, Lanolin, Dimethicone, Persea Gratissima Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydrolyzed Keratin, Allantoin, Arnica Montana Flower Water, Hamamelis Virginiana Water, Panthenol, Niacinamide, Thiamine HCL, Tocopheryl Acetate, Retinyl Acetate, Retinyl Palmitate, Biotin, Arachis Hypogaea Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Pantolactone, Tocopherol, PEG -40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Propylene Glycol, Alcohol, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: