ABSOLUTE CARE hialurono rūgšties kremas paakiams nuo paburkimo, 30 ml

Pridėti prie pageidavimų

15,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 64

Užsakę šias prekes gausite: 3 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
7290114732710
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
ABSOLUTE CARE hialurono rūgšties kremas paakiams nuo paburkimo, 30 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

4X hialurono rūgšties linija yra pagrįsta 4 skirtingų tipų hialurono rūgštimis, turinčiomis skirtingą molekulinę masę. Kiekvienas tipas siūlo unikalią odos priežiūros naudą: padidintą stangrumą, apsaugą ir intensyvų drėkinimą.
Kartu su įvairiais vitaminais, natūraliais aliejais ir ekstraktais produktai skatina sveiką odą ir vizualiai atitolina senėjimo požymius.
Linija paremta švariomis, natūraliomis ir tvariomis technologijomis. Visi produktai yra veganiški ir tinkami jautriai odai.

Aktyvus paakių kremas, kuris padeda išvengti nuovargio, nuramina paburkimą ir apšviečia kontūro sritį. 4 skirtingų dydžių hialurono rūgščių derinys paakių kremas akimirksniu drėkina. Sudėtyje yra B-Shape™, raudonųjų dumblių ekstraktas, pasižymintis greitu ir ilgalaikiu paburkimą mažinančiu poveikiu, ir niacinamidu (vitaminu B3), kuris skaistina odą ir vizualiai mažina smulkių raukšlių atsiradimą. Praturtintas natūraliais komponentais, tokiais kaip betainas iš perdirbtų cukrinių runkelių, taukmedžio sviestas, argano aliejus ir saldžiųjų migdolų aliejus intensyviai maitinti ir apsaugoti veido odą.

Kilmės šalis Izraelis.

Tepkite ant švarios veido odos švelniai paglostydami, kol įsigers. Norėdami pasiekti idealų rezultatą, naudokite kartu su kitais 4X hialurono rūgšties linijos produktais.

Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric, Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Cetyl Alcohol, Isoamyl Laurate, Methylpropanediol, Cetearyl Olivate, Betaine, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Propanediol, Sorbitan Olivate, Niacinamide, Squalane, Caprylyl Glycol, Argania Spinosa Kernel Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Parfum, Sodium Hyaluronate, Phenylpropanol, Acacia Senegal Gum, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Xanthan Gum, Honokiol, Sodium Phytate, Magnolol, Citric Acid, Hydrolyzed Rhodophyceae Extract, Alcohol.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: