DIAZO NATURAL hidrogeliniai auksiniai padeliai paakiams su sraigių mucinu, 8 g

Pridėti prie pageidavimų

0,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 4

Prekės kodas :
1220000150775
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DIAZO NATURAL hidrogeliniai auksiniai padeliai paakiams su sraigių mucinu, 8 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Hidrogeliniai padeliai paakiams - tai moterų "Must have" numeris vienas! Pakuotė skirta vienkartiniam naudojimui, padeliai puikiai prieglunda prie odos, todėl užsidėję juos galite veikti ką norite. Tai itin svarbu moterims, kurios spėja viską: ir darbus padaryti, ir valgyti paruošti, ir namus sutvarkyti itp. Ir atrodyti tikra KARALIENE!

Hidrogeliniai padeliai prisotinti sraigių mucinu bei kitais aktyviais komponentais veikia akimirksniu, o rezultatas nustebins kiekvieną. Priemonė intensyviai drėkina švelnią paakių odą, glotnina, suteikia elastingumo ir stangrumo. Jūs pakerėsite visus savo išraiškingu žvilgsniu, o oda aplink akis bus nepriekaištinga, spindinti, be jokių tamsių ratilų ar paburkimo.

Patinginiaukite ir leiskite Dizao rūpintis jūsų oda.

Naudojimas: uždėti padelius ant švarios paakių odos, palikti 20-30 min. Nuėmus padelius, nuplaukite veidą vandeniu. Rekomenduojama naudoti 2-3 kartus per savaitę.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Pasireiškus sudirgimui, nustoti naudoti priemonę. Vengti patekimo į akis. Patekus į akis, praplauti vandeniu. Nenaudoti ant pažeistos odos. Saugoti nuo vaikų.

Aqua , Glycerin, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Elastin, Tremella Fuciformis Extract, Allantoin, Collagen, Snail Secretion Filtrate, Methylisothiazolinone, Iodopropynyl Butylcarbamate, Mica (Ci 77019), Ascorbic Acid.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: