VCEE kūno kremas anticeliulitinis stangrinamasis SHAPE UP, 100 ml

Pridėti prie pageidavimų

9,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 40

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
5904310203661
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
VCEE kūno kremas anticeliulitinis stangrinamasis SHAPE UP, 100 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Anticeliulitinis kūno kremas – tai moderni formulė, sudėtyje turinti natūralių veikliųjų medžiagų: taukmedžio sviesto, kokosų aliejaus ir cinamono, levandų, baziliko ir ženšenio ekstraktų. Priemonė sumažina celiulito požymių matomumą, efektyviai maitina ir stangrina odą. Kreminės konsistencijos, todėl lengvai ir maloniai pasiskirsto ant odos. Priemonė puikiai tinka naudoti kaip masažinis kremas, suteikiantis šildantį pojūtį.

* Šildantis poveikis

* Stangresnė oda

* Elastingesnė ir glotnesnė oda

* Mažiau pastebimi celiulito požymiai

Suplakite prieš naudojant. Nedidelį kiekį kremo užtepkite ant šlaunų srities ir švelniai įmasažuokite į odą. Palikite, kol įsigers.
Prieš naudojimą atlikite jautrumo testą ant mažo odos plotelio. Nenaudokite ant pažeistos odos.

Atsargumo priemonės: Skirta tik išoriniam naudojimui. Nenuryti. Vengti patekimo į akis ir burną. Patekus į akis, kruopščiai nuplaukite vandeniu. Nenaudoti esant padidėjusiam jautrumui bet kuriai iš sudedamųjų dalių. Spalvos pasikeitimas yra natūralus ir nėra prekės defektas. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių.

Aqua, Cocos Nucifera Oil, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycerin, C10-C18 Triglycerides, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Vanillyl Butyl Ether, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Ocimum Basilicum Leaf Extract, Eleutherococcus Senticosus Root Extract, Cananga Odorata Flower Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, BHT, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Cinnamal, Citral, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: