DEBA kūno gelis mažinantis celiulito susidarymą, 200 ml

Pridėti prie pageidavimų

6,79 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 28

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
3800038933540
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DEBA kūno gelis mažinantis celiulito susidarymą, 200 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Anticeliulitinis gelis su kofeinu, gebenėmis ir laukiniais kaštonais. DeBa anticeliulitinis gelis - veiksmingas šiuolaikinis produktas kovai su celiulitu. Jo sudėtyje yra 3 % kofeino, kuris gerina odos išvaizdą. Ilgalaikį šio gelio veikimą lemia didelis specialiai atrinktų natūralių veikliųjų medžiagų kiekis.

Gelis pasižymi stangrinamosiomis ir tonizuojančiomis savybėmis, todėl oda tampa lygesnė ir glotnesnė, mažiau pastebimi celiulito požymiai. Maloni gelio tekstūra, kuri leidžia priemonei gerai ir greitai įsigerti į odą. Džiaukitės savo gražia ir lygia kūno oda naudodami šią efektyvią priemonę.

Tepkite švarią, sausą celiulito pažeistą odą du kartus per dieną, ryte ir vakare. Masažuokite švelniais judesiais, kol visiškai įsigers.

AQUA ALCOHOL DENAT.. CAFFEINE, PROPYLENE GLYCOL, PEG-8, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, AESCULUS HIPPOCASTANUM SEED EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, HEDERA HELIX LEAF EXTRACT, GLYCERIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. SODIUM HYDROXIDE, 2-BROMO-2-NITROPROPAN-1,3-DIOL

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: