KIMOCO Beauty hidrogeliniai paakių padeliai su kolagenu ir hialurono rūgštimi, 10 vnt.

Pridėti prie pageidavimų

4,79 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 20

Prekės kodas :
5903794191990
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
KIMOCO Beauty hidrogeliniai paakių padeliai su kolagenu ir hialurono rūgštimi, 10 vnt.
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Hidrogeliniai akių padeliai - tai produktas, kuris greitai ir veiksmingai atgaivina odą aplink akis. Į padelių sudėtį įeina natūralūs ingredientai, tokie kaip hialurono rūgštis, alavijo ekstraktas, kolagenas ir daugelis kitų, kurie pasižymi drėkinamuoju, maitinamuoju ir liftingo poveikiu. Naudojant hidrogelio technologiją, padeliai puikiai priglunda prie odos, todėl intensyviai ją veikia. Hialurono rūgštis ir kolagenas gerina odos elastingumą, o alavijas ir kitos maistingosios medžiagos atgaivina ir atnaujina odos struktūrą. Produktas idealiai tinka visiems, kurie nori, kad jų akių sritis atrodytų jaunatviška ir švytinti.

Užsidėkite ant nuvalytos odos po akimis ir palikite maždaug 15-20 minučių. Likusį gelį švelniai įmasažuokite į odą. Naudokite kelis kartus per savaitę. Jei norite greito poveikio, kad sumažintumėte patinimą, prieš naudodami atšaldykite padelius šaldytuve.

Water, Glycerin, Sorbitol, Chondarus Crispus Powder, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Collagen, Sodium Hyaluronate, Pearl Powder, Butylene Glycol, Rosa Rugosa Flower Oil, Sargassum Pallidum Extract, Aloe Yohjyu Matsu Ekisu, Methylparaben, Caprylhydroxamic Acid.

Kimoco - tai Korėjos prekės ženklas, žinomas dėl aukštos kokybės veikliųjų medžiagų, dėl kurių produktai yra labai veiksmingi. Prekės ženklas nuolat pristato naujus sprendimus ir grožio tendencijas savo gaminiuose, kurie sulaukė pripažinimo tarp Korėjos moterų, kad juos galėtų naudoti ir moterys Europoje. Lakštinės kaukės ir padeliai paakiams padės puoselėti jūsų odos grožį.

Kilmės šalis Pietų Korėja.

Atsakingas asmuo EURUS Ignatki 40/1 16-001 Kleosin Polska. email: [email protected]

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: