Nauja VCEE kremas krūtinės priežiūrai BOOB LIFT, 100 ml

VCEE kremas krūtinės priežiūrai BOOB LIFT, 100 ml

Pridėti prie pageidavimų

9,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 38

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
5904310200387
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
VCEE kremas krūtinės priežiūrai BOOB LIFT, 100 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Pasiekite norimą bent vizualų "push-up" efektą dėl unikalios modeliuojančio kremo formulės su specialiu veikliųjų medžiagų deriniu.

DICTYOPTERIS JŪROS DUMBLIŲ EKSTRAKTAS – natūralus ingredientas iš rudųjų dumblių Dictyopteris membranacea, žinomo dėl didelio feromonų kiekio. Padeda stangrinti odą, kad ji neatrodytų suglebusi.

KOLAGENO IR ELASTINO KOMPLEKSAS - turi stangrinantį ir pakeliantį poveikį suglebusiai odai. Drėkina ir apsaugo nuo išorinių veiksnių. Kompleksas stipriai stiprina odą, atkuria jos elastingumą.

PROTEINAI – apsaugo nuo priešlaikinio odos senėjimo požymių.

LINEFILL™ – sezamo turtinga frakcija iš sezamo sėklų. Padeda suteikti didesnę vizualinę apimtį per metus formą praradusioms vietoms, suteikia "blur" efektą, maskuoja odos nelygumus, pagerina jos išvaizdą.

Suplakite prieš naudojant. Nedidelį kiekį kremo užtepkite ant rankų ir švelniai įmasažuokite į krūtų odą. Palikite, kol įsigers.
Prieš naudojimą atlikite jautrumo testą ant mažo odos plotelio. Nenaudokite ant pažeistos odos.

Atsargumo priemonės: Skirta tik išoriniam naudojimui. Nenuryti. Vengti patekimo į akis ir burną. Patekus į akis, kruopščiai nuplaukite vandeniu. Nenaudoti esant padidėjusiam jautrumui bet kuriai iš sudedamųjų dalių. Spalvos pasikeitimas yra natūralus ir nėra prekės defektas. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių.

Aqua, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Triethanolamine, Caprylic / Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Dictyopteris Polypodioides Extract, Collagen, Sesamum Indicum Seed Extract, Hydrolyzed Elastin, Panthenol, Parfum, Dimethyl Isosorbide, Benzyl Alcohol, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Beznzyl Benzoate, Eugenol.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: