HELIA-D CLASSIC paakių kremas su kofermentu Q10, 15 ml

Pridėti prie pageidavimų

5,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 22

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
5999561855042
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
HELIA-D CLASSIC paakių kremas su kofermentu Q10, 15 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

HELIA-D - prekės ženklas, kuris tiki tradicijų ir naujovių kolaboracija: tradicinę išmintį derina su šiuolaikiniu mokslu ir kuria švarias, natūralias kosmetikos formules.

Classic serijos priemonės palepins jūsų odą klasikiniu drėkinamuoju poveikiu bei maitinančiomis savybėmis. Tai papildoma priežiūra ir drėkinimas, o jūs džiauksitės sveika ir spindinčia oda.

Kremo sudėtyje yra natūralių augalinių veikliųjų medžiagų ir kofermento Q10, kurie efektyviai apsaugo nuo raukšlių. Kofermentas Q10 yra optimalus energijos šaltinis odai, o dėl unikalaus antioksidacinio poveikio išlaiko odą stiprią ir skaisčią. Tuberozos ir saulėgrąžų ekstraktai padeda vizualiai sumažinti mimikos raukšles. Vitaminas E yra antioksidantas, kuris padeda neutralizuoti laisvuosius radikalus.

Švelniai tepkite kremą pirštų galiukais nuo akių srities iki smilkinio.

Atsargumo priemonės: Saugotis patekimo į akis. Patekus gausiai skalauti vandeniu. Saugoti vaikams neprieinamoje vietoje.

Aqua (Water), Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Zea Mays (Corn) Oil, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phenoxyethanol, Sodium Acrylates Copolymer, Hydrogenated Polydecene, Cetearyl Glucoside, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Disodium EDTA, Polianthes Tuberosa Extract, Sodium Hydroxymethylglycinate, Helianthus Annuus (Sunflower) Extract, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin, Limonene, Parfum (Fragrance), Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Linalool, Tocopherol.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: