ECOLATIER URBAN dušo želė ir šampūnas 2-in-1 Sport, 100 ml

Pridėti prie pageidavimų

2,79 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 12

Prekės kodas :
8606032062010
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
ECOLATIER URBAN dušo želė ir šampūnas 2-in-1 Sport, 100 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

"ECOLATIER® URBAN" serija - tai odos ir plaukų priežiūros linija, skirta kasdieniam naudojimui ir pasižyminti taršą mažinančiu poveikiu.

Dušo želė ir šampūnas 2-in-1 Sport yra puikus produktas, skirtas švelniam kūno ir plaukų valymui. Natūralūs aliejai ir ekstraktai rūpinasi plaukais ir drėkina odą. Jis sukuria geros nuotaikos ir gaivumo pojūtį visai dienai, net ir atšiauriame miesto šurmulyje. Greipfrutų aliejus yra natūralus antioksidantas, kuris gaivina, tonizuoja odą ir praskaidrina nuotaiką. Jis suteikia tonizuojamąjį ir antistresinį poveikį, ypač po sporto ar aktyvios darbo dienos. Verbenų ekstraktas atgaivina ir tonizuoja odą, ji tampa stangresnė ir gaivesnė. Oda išvaloma, pamaitinama, įgauna sveiką išvaizdą ir elastingumą. Raudonojo krotonmedžio ekstraktas, moringos ekstraktas, vitaminai B5, B6, C, E gerina odos barjero funkcijas.

Patogi 100 ml talpa, todėl priemonė puikiai pravers kelionėje.

Tepti ant drėgnų plaukų ir odos, išskalauti, nuplauti šiltu vandeniu. Tik išoriniam naudojimui.

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, Inulin, Fructose, Verbena Officinalis Leaf Extract, Moringa Oleifera Leaf Extract, Citrus Grandis Peel Oil, Panthenol, Propanediol, Croton Lechleri Resin Extract, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Silica, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Coumarin, Linalool

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: