DIZAO MATRIOŠKA valomoji kaukė veidui riebiai ir mišriai odai. Vulkaniniai pelenai ir Manikuagano ežero molis, 9 g

Pridėti prie pageidavimų

0,60 €

1,49 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 3

Prekės kodas :
1220000151611
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DIZAO MATRIOŠKA valomoji kaukė veidui riebiai ir mišriai odai. Vulkaniniai pelenai ir Manikuagano ežero molis, 9 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Kaukė praturtinta unikaliu moliu iš Kanadoje esančio Manikuagano ežero ir vulkaniniais pelenais, pasižymi drėkinamosiomis savybėmis, puikiai valo, ramina odą. Padeda kovoje su problemomis, kurios būdingos riebiai ir mišriai odai. Oda taps glotni, švelni ir spindinti.

Manikuagano ežero molis išgaunamas iš kratere esančio ežero gilumų, unikalus savo elementų ir mineralinių druskų gausa. Kartu su vulkaniniais pelenais sudaro puikų derinuką odos išvalymui.

Naudojimas: paskirstyti kaukę ant švarios veido, kaklo ir dekoltė odos vengiant sričių aplink akis ir lūpas. Po 15-20 min. nuplauti vandeniu. Naudoti 1-2 kartus per savaitę.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Saugoti akis. Patekus į akis, praplauti dideliu kiekiu vandens. Saugoti nuo vaikų. Prasidėjus alerginei reakcijai nustoti naudoti priemonę.

Aqua , Volcanic Ash , Manicouagan Clay, Titanium Dioxide, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Melaleuca Alternifolia Flower/leaf/stem Extract, Cocos Nucifera Oil, Coco-caprylate/caprate, Cetearyl Alcohol, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Cetearyl Glucoside, Hydroxyacetophenone, Alumina Magnesium Metasilicate, Xanthan Gum, Glyceryl Undecylenate,Allantoin, Parfum, Ci 77499, Tocopheryl Acetate, Aluminum Hydroxide, Hydrated Silica

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: