-70% IŠPARDAVIMAS Beauty Visage alginatinė veido kaukė hialuroninė jauninamoji, 20 g

BEAUTY VISAGE alginatinė veido kaukė hialuroninė drėkinamoji, 20 g

Pridėti prie pageidavimų

1,05 €

3,49 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 5

Prekės kodas :
4630097678972
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
BEAUTY VISAGE alginatinė veido kaukė hialuroninė drėkinamoji, 20 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Kaukė praturtinta 2 tipų hialurono rūgštimi, kofermentu Q10, šilko peptidais ir alavijo ekstraktu. Alginatinė kaukė - tai šiuolaikinė procedūra, kuri atstato odą, padeda puoselėti natūralų grožį ir jaunystę. Savo aktyvios sudėties dėka intensyviai drėkina odą, glotnina ir stangrina, ramina ir atstato odą. Suteikia odai minkštumo ir švelnumo. Naudoti 1-2 kartus per savaitę.

Naudojimas: prieš naudojimą nuvalyti veido odą ir užtepti papildomai kremo ar serumo. Pakuotės turinį sumaišyti su 60 ml vėsaus vandens. Gerai išmaišyti iki vientisos masės. Paruoštą kaukės masę reikia greitai paskirstyti ant veido, kad nespėtų išdžiūti. Skirstymui galima naudoti specialų teptuką ar mentelę. Palikti 10-20 min. Kaukės nereikia nuplauti. Visą sustingusią masę pašalinti nuo apačios į viršų. Likučius pašalinti drėgna kempinėle. Sustingusią kaukės masę išmesti į šiukšliadėžę.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo į akis, patekus, praplauti vandeniu. Individualus jautrumas atskiriems komponentams.

Diatomaceous Earth, Glucose, Algin , Calcium Sulfate, Tetrasodium Pyrophosphate, Betaine, Hydrolyzed Hyaluronic Acid , Ubiquinone , Hydrolyzed Silk , Aloe Barbadensis Leaf Extract , Niacinamide , CI 77891.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: