-50% IŠPARDAVIMAS Beauty Visage alginatinė kreminė veido kaukė, stangrinanti ir drėkinanti, 20 ml

BEAUTY VISAGE alginatinė kreminė veido kaukė stangrinanti ir drėkinanti, 20 ml

Pridėti prie pageidavimų

1,45 €

2,89 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 6

Prekės kodas :
4610117600145
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
BEAUTY VISAGE alginatinė kreminė veido kaukė stangrinanti ir drėkinanti, 20 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Tikras jaunystės ir grožio eliksyras. Skirta naudoti veidui, kaklui ir dekoltė zonai. Unikalios receptūros dėka kaukė intensyviai veikia odą, suteikia jai glotnumo ir spindesio vos per 10 min. Aktyvūs komponentai: jaunystės koncentratas, rausvasis molis, rožių hidrolatas. Kaukė glotnina, drėkina odą, prisotina ją vitaminais, siaurina poras ir tonizuoja. Jūsų oda bus skaisti, stangri ir švelni prisilietimui.

Naudojimas: prieš naudojimą nuvalyti veido odą ir užtepti papildomai kremo ar serumo. Pakuotės turinį sumaišyti su 40 ml vėsaus vandens. Gerai išmaišyti iki vientisos masės. Paruoštą kaukės masę reikia greitai paskirstyti ant veido, kad nespėtų išdžiūti. Skirstymui galima naudoti specialų teptuką ar mentelę (yra pakuotėje). Palikti 10-15 min. Kaukės nereikia nuplauti. Visą sustingusią masę pašalinti nuo apačios į viršų. Likučius pašalinti drėgna kempinėle. Sustingusią kaukės masę išmesti į šiukšliadėžę. Rekomenduojama naudoti 3 kartus į sav. 14 dienų laikotarpiu, po to 1-2 kartus į sav.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo į akis, patekus, praplauti vandeniu. Individualus jautrumas atskiriems komponentams.

Caprylic/Capric Triglyceride, Algin , Hydrolyzed Collagen , Hydrolyzed Elastin ), Rose Clay , Rosa Gallica Flower Water , Calcium Sulfate, Silica, Tetrasodium Pyrophosphate, Parfum, Mica.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: