7 DAYS My Beauty Week drėkinamoji veido kaukė True Love, 80 ml

Pridėti prie pageidavimų

18,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 76

Užsakę šias prekes gausite: 3 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8057592521606
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
7 DAYS My Beauty Week drėkinamoji veido kaukė True Love, 80 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

7 Days My Beauty Week kolekcija - sumanus ir efektyvus jūsų odos, grožio ir jaunystės puoselėjimas 24/7.

Korėjietiška drėkinamoji gelinė kaukė natūralių ingredientų pagrindu intensyviai drėkina odą, atstato drėgmės balansą, suteikia stangrumo ir elastingumo. Bambuko ekstraktas tonizuoja, maitina ir drėkina odą, padeda pašlinti nuovargio požymius. Agurko ekstraktas atgaivina ir nuramina odą, suteikia jai skaistumo ir stangrumo. Sudėtyje taip pat jojoba, alyvuogių, makadamijos ir obuolių sėmenų aliejai, kurie sustiprina maitinamąjį kaukės poveikį.

Kaukė natūralių komponentų pagrindu tinkama ne tik veido, bet ir rankų ir kūno odai prižiūrėti bei papildomai drėkinti. Nenuplaunama, pasižymi malonia tekstūra ir kvapu. Tinkama visų tipų odai, net jautriai, sausai ar riebiai.

Drėkinamąją kaukę galima naudoti atskirai arba derinti su kitomis šios serijos priemonėmis.

Tepkite ant švarios odos, vengdami akių srities. Švelniai įmasažuokite kaukę į veidą. Nuplauti nereikia.

Atsargumo priemonės: skirta tik išoriniam naudojimui; vengti patekimo į akis. Patekus į akis, nedelsiant nuplaukite dideliu kiekiu vandens ir kreipkitės į gydytoją; nenaudoti ant pažeistos odos; nenaudoti esant padidėjusiam jautrumui bet kuriai sudedamajai daliai; laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje; laikyti nuo 5 °C iki 25 °C temperatūroje.

AQUA, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, POLYSORBATE 60, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, BAMBUSA VULGARIS EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, PYRUS MALUS (APPLE) SEED OIL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, PANAX GINSENG SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, CARBOMER, XANTHAN GUM, ARGININE, SODIUM POLYACRYLATE, HYDROGENATED POLYDECENE, TRIDECETH-6, ALLANTOIN, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, CHLORPHENESIN, PARFUM, LIMONENE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: