BARONESS lakštinė veido kaukė Snail, 21 g

Pridėti prie pageidavimų

1,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

Prekės kodas :
8809087937146
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
BARONESS lakštinė veido kaukė Snail, 21 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Baroness lakštinė veido kaukė su sraigių mucinu padeda atkurti odos struktūrą, drėkinti, maitinti, bei atkurti odos elastingumą. Tinka visiems odos tipams. Lakštinių kaukių privalumas, kad ne tik aktyviai prisotina odą veikliosiomis medžiagomis, bet ir puikiai prisitaiko prie veido formos ir leidžia atsipalaiduoti.

Savybės:

* Atstato

* Stangrina

* Suteikia glotnumo

* Suteikia elastingumo

* Drėkina

* Padeda kovoje su nelygiu odos tonu

Kilmės šalis Korėja.

Naudojimas: išimkite kaukę iš pakuotės, išskleiskite lakštą ir uždėkite ant švarios veido odos. Po 15-20 minučių nuimkite kaukę, o likusią esenciją švelniai įtrinkite į odą.

Aqua Glycerin, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Glycereth-26, Butylene Glycol, Trehalose, Sodium Hyaluronate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Beta-Glucan, Panthenol, Allantoin, Alcohol, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Eugenia Caryophyllus Flower Extract, Hedera Helix (Ivy) Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Castanea Crenata (Chestnut) Shell Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aesculus, Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Thuja Orientalis Extract, Portulaca Oleracea Extract, Snail, Secretion Filtrate, Xanthan Gum, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Disodium, EDTA, Fragrance

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: