PAX MOLY lakštinė veido kaukė su agurkų ekstraktu Real Cucumber, 25 ml

Pridėti prie pageidavimų

1,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 8

Prekės kodas :
8809547410813
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
PAX MOLY lakštinė veido kaukė su agurkų ekstraktu Real Cucumber, 25 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Veido kaukėje yra agurkų ekstrakto ir daugybė veikliųjų medžiagų, tokių kaip baobabo sėklų, persikų, lotoso, lęšių, ispaninio šalavijo, miežių, nakvišų, kvinojų ir moringų ekstraktų. Kaukė gerina odos struktūrą, atkuria jos spindesį ir suteikia ilgalaikę gaivą. Tinka visiems odos tipams.

Lakštinių kaukių privalumas, kad ne tik aktyviai prisotina odą veikliosiomis medžiagomis, bet ir puikiai prisitaiko prie veido formos ir leidžia atsipalaiduoti.

Savybės:

* Gaivina

* Ramina

* Gerina struktūrą ir išvaizdą

* Suteikia spindesio

Kilmės šalis Korėja.

Uždėkite kaukę ant nuvalytos odos, išlyginkite ir palikite 10-20 minučių, Po procedūros nuimkite kaukę, o likusį skystį skirstykite ant odos kol visiškai įsigers.

Aqua. Glycerin, Butylene Glycol, Niacinamide, Cucumis Sativus (Cucumber) Extract, Carbomer, Xanthan Gum, Triethanolamine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Betaine, Allantoin, Disodium EDTA, Adenosine, Adansonia Digitata Seed Extract, Prunus Persica (Peach) Kernel Extract, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Extract, Nelumbo Nucifera Seed Extract, Lens Esculenta (Lentil) Seed Extract, Salvia Hispanica Seed Extract, Hordeum Vulgare Seed Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Seed Extract, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Moringa oleifera Seed Extract,1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Fragrance.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: