-40% IŠPARDAVIMAS DR CLINIC vynuogių sėklų aliejus, 20 ml

DR CLINIC vynuogių kauliukų aliejus, 20 ml

Pridėti prie pageidavimų

1,79 €

2,99 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 8

Prekės kodas :
8680923339474
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR CLINIC vynuogių kauliukų aliejus, 20 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Vynuogių kauliukų aliejus yra lengvas, neriebus aliejus, greitai įsigeriantis į odą. Aliejuje gausu antioksidantų, įskaitant proantocianidinus, kurie saugo odą nuo laisvųjų radikalų daromos žalos. Tai taip pat yra riebalų rūgščių ir vitamino E šaltinis, todėl jis puikiai drėkina, o oda tampa švelni ir elastinga.

Šis aliejus tinka visų tipų odai, įskaitant riebią ir į spuogus linkusią odą, nes neužkemša porų. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip eterinių aliejų bazė, todėl jis yra idealus ingredientas „pasidaryk pats“ odos priežiūros receptuose. Vynuogių kauliukų aliejus yra lengvos tekstūros ir gali būti naudojamas kaip kasdienis drėkinamasis produktas arba kovojant su įvairiais odos netobulumais, tokias kaip netolygus odos atspalvis, smulkios linijos ir raukšlės. Jis taip pat lengvai įsigeria į odą, todėl puikiai tinka naudoti kaip masažo aliejų pagrindas.

Galima naudoti ne tik veidui, bet ir kitoms kūno dalims. Puikiai tinka plaukams, gali būti naudojamas kaip plaukų priežiūros priemonė sausiems, pažeistiems plaukams drėkinti ir padėti sumažinti pleiskanų atsiradimą.

Dėl lengvos tekstūros, greito įsisavinimo ir galingų antioksidacinių savybių vynuogių kauliukų aliejus yra universalus ir veiksmingas.

100 ml šampūno sumaišykite su 2-3 lašais aliejaus. Lengvais judesiais tepkite ant galvos odos. Nuplaukite šiltu vandeniu.

Kūno priežiūra, anticeliulitinis įtrinimas
Paruoškite aromatinį mišinį (santykiu: į vieną šaukštą augalinio aliejaus-pagrindo įlašinti 3-5 lašus eterinio aliejaus). Prieš pradedant procedūrą yra stimuliuojama kraujotaka probleminėse srityse (karštoje vonioje ar kontrastinio dušo pagalba), tada, nenusausinus odos, delnais lengvai paplekšnokite per problemines kūno sritis kol truputį paraudonuos, po to įmasažuokite į odą paruoštą anticeliulitinį aromatinį mišinį ir sausai nuvalykite.

Vitis Vinifera, Seed Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: