ABSOLUTE CARE Active Levandų kremas veidui, drėkinamasis, 50 ml

Pridėti prie pageidavimų

15,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 64

Užsakę šias prekes gausite: 3 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
7290114732642
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
ABSOLUTE CARE Active Levandų kremas veidui, drėkinamasis, 50 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

CLEAN BEAUTY linija siūlo efektyvius ir natūralius sprendimus jūsų grožio puoselėjimui.

Levandos padeda atpalaiduoti veido susitraukimus ir taip vizualiai išlygina veido raukšles. Produktuose taip pat derinamos jūrinės biotechnologijos, kurios sustiprina produktų poveikį. Sumaišytas su hialurono rūgštimi, niacinamidu (vitaminu B3) ir natūraliais komponentais, tokiais kaip simondsijų aliejus, erškėtuogių aliejus ir taukmedžio sviestas.

Novatoriškas drėkiklis, pagrįstas levandų ekstraktu, įrodyta, kad padeda sumažinti raukšlių atsiradimą. Jūros prebiotikų mišinys, kuris subalansuoja ir išlygina odos atspalvį.
Sudetyje (Vitaminas B3), receptuose žinomas kaip smulkių raukšlių ir įvairių dėmelių naikintojas. Praturtintas simondsijų aliejumi, erškėtuogių aliejumi ir taukmedžio sviestu, kad veido oda atrodytų gaivi ir skaisti.

Kilmės šalis Izraelis.

Tepkite ant švarios veido odos švelniai paglostydami, kol įsigers. Norėdami pasiekti idealų rezultatą, naudokite kartu su kitais Active Lavender linijos produktais.

Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Isoamyl Laurate, Cetyl Alcohol, Methylpropanediol, Cetearyl Olivate, Betaine, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Sorbitan Olivate, Propanediol, Squalane, Rosa Canina Fruit Oil, Niacinamide, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylyl Glycol, Parfum, Maris Aqua, Phenylpropanol, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Sodium Phytate, Honokiol, Magnolol, Phenethyl Alcohol, Laminaria Digitata Extract, Lavandula Stoechas Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Saccharide Isomerate, Alcohol

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: