DR CLINIC kremas balinantis veido odą Deep Corrective, 50 ml

Pridėti prie pageidavimų

4,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

Prekės kodas :
8680923334851
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR CLINIC kremas balinantis veido odą Deep Corrective, 50 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Jeigu pavargote kovoti su netolygiu veido odos atspalviu, tai šitas kremas yra tikras išsigelbėjimas. Stipri ir efektyvi kremo formulė padeda sulyginti veido spalvą bei suteikti skaistumo ir spindesio. Pasižymi balinamosiomis savybėmis, todėl puikiai apsaugo nuo žalingo saulės spindulių poveikio ir pigmentinių dėmių susidarymo.

Sudėtyje taip pat yra argano aliejaus, hialurono rūgšties, todėl kremas puikiai drėkina ir maitina odą. Kremas tinkamas visų tipų odai ir gali būti naudojamas ne tik veidui, bet ir kaklui ir dekoltė sričiai.

Efektyvi priemonė kovojant su odos netobulumais, pigmentinėmis dėmėmis ar kitais odos pokyčiais.

Nedidelį kiekį kremo paskirstykite ant švarios veido odos. Nereikia nuplauti po naudojimo. Siekiant geresnių rezultatų naudoti 3 k/per sav.

Įspėjimai:

Tik išoriniam naudojimui. Vengti patekimo į akis. Patekus, kruopščiai nuplaukite vandeniu. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prieš naudodami produktą atlikite alergijos testą.

Aqua, Petrolatum, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Isopropyl Myristate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ceteareth-25, Alcohol Denat., Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Soluble Collagen, Salicylic Acid, Argania Spinosa Kernel Oil, Carbomer, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Linalool, D-Limonene, CI 77891.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: