IDC INSTITUTE vonios rinkinys Mandarin&Grapefruit (dušo želė, kūno losjonas, rankų losjonas, vonios burbulas)

Pridėti prie pageidavimų

14,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 60

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8436609391096
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
IDC INSTITUTE vonios rinkinys Mandarin&Grapefruit (dušo želė, kūno losjonas, rankų losjonas, vonios burbulas)
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Gražus, praktiškas ir prabanfa alsuojantis rinkinys, kuris puikiai tiks dovanai. Gaivus citrusinis aromatas užburia savo lengvumu, tonizuoja ir leidžia pamiršti dienos vargus besimėgaujant vonios procedūromis. Kokybiškos priemonės palengvins jūsų kasdienę odos priežiūros rutiną bei suteiks jai malonumo, o kūno oda bus švelnesnė ir glotnesnė.

Rinkinyje:

* Dušo želė - 100 ml

* Kūno losjonas - 100 ml

* Rankų losjonas - 80 ml

* Vonios burbulas - 30 g

Naudojimas: vonios burbulą įdėti į vonią pripiltą šilto (37–38º C) vandens. Palaukti kol ištirps. Dušo želę paskirstyti ant kempinės ir įmasažuoti į odą. Nuplauti šiltu vandeniu. Kūno losjoną įmasažuoti į švarią, sausą kūno odą. Rankų losjoną įmasažuoti į švarią, sausą rankų odą. Saugotis, kad nepatektų į akis. Patekus: atsargiai plauti tekančiu vandeniu. Jei sudirginama oda- kreiptis į gydytoją. Tik išoriniam naudojimui.

DUŠO ŽELĖ: AQUA. SODIUM LAURETH SULFATE. COCAMIDOPROPYL BETAINE. SODIUM CHLORIDE. COCAMIDE MEA. PHENOXYETHANOL. BENZOIC ACID. BENZYL ALCOHOL. PARFUM (FRAGRANCE). DISODIUM EDTA. BENZYL BENZOATE. HEXYL CINAMMAL. CI 14700. CI 19140KŪNO IR RANKŲ LOSJONAS: AQUA . CETEARYL ALCOHOL. PARAFFINUM LIQUIDUM . GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. STEARIC ACID. POLYQUATERNIUM-22. C13-16 ISOPARAFFIN. LAURETH-25. PHENOXYETHANOL. CARBOMER. PARFUM . CHLORPHENESIN. BENZYL BENZOATE. HEXYL CINAMMAL. CITRONELLOL. GERANIOL. LINALOOL.VONIOS BURBULAI: SODIUM BICARBONATE. CITRIC ACID. SODIUM SULFATE. PEG-400. PARFUM . BENZYL BENZOATE. HEXYL CINAMMAL. CITRONELLOL. CI 14700. CI 19140

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: