NARODNIJE RECEPTY hidrogelio padeliai paakiams žalioji arbata ir mėtų vėsinimas, 2 vnt

Pridėti prie pageidavimų

1,69 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 7

Prekės kodas :
4630097679054
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
NARODNIJE RECEPTY hidrogelio padeliai paakiams žalioji arbata ir mėtų vėsinimas, 2 vnt
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Vėsinantys hidrogelio paakių padeliai „Žalioji arbata ir mėta“ bet kuriuo metų laiku suteiks neįtikėtiną giedro pavasario ryto pojūtį! Paakių padeliai giliai drėkina, gaivina gležną paakių odą, suteikdami šviežumo ir energijos pojūtį visai dienai! Žaliosios arbatos ekstraktas, dėl jame esančių galingiausių biostimuliatorių ir antioksidantų, minkština, drėkina ir atstato. Mėtų ekstraktas gaivina, tonizuoja ir suteikia lengvos malonios vėsos pojūtį. Kofermentas Q10 didina odos tankį, elastingumą ir stangrumą. Vitaminas E atkuria ir saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio. Tik kelios malonios minutės su paakių padeliais ir Jūsų oda taps visiškai pailsėjusi!

Naudojimas: uždėkite padelius ant švarios, sausos paakių odos, po 10 minučių juos nuimkite ir pirštų galiukais švelniai įtapšnokite likusį serumą, kol jis visiškai susigers.

Aqua, Camellia Sinensis Extract , Glycerin, Chondrus Crispus Extract , Mentha Piperita Extract. , Chamomilla Recutita Flower Extract , Olea Europaea Fruit Oil , Propolis Extract , Ubiquinone , Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tocopheryl Acetate , Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, CI 77891, Mica.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: