DAVAJ raminantis intymios higienos prausiklis su medetkomis ir alaviju, 250 ml

Pridėti prie pageidavimų

6,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 28

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8032568304391
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DAVAJ raminantis intymios higienos prausiklis su medetkomis ir alaviju, 250 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Šis išorinis intymus prausiklis švelniai valo vulvą (išorinius lytinius organus), nepažeidžiant makšties floros ir pH lygio. Prausiklis pagamintas iš medetkų ir alavijų, be silikono, parafino ir petrolatumo, todėl tinka jautriai odai ir gali būti naudojamas visiems šeimos nariams. Jis taip pat atitinka natūralų rūgštinį makšties pH lygį, skirtingai nei muilai ir kūno prausikliai, kurių pH yra bazinis ir gali pakenkti gerosioms bakterijoms bei jautriai odai.

Užtepkite Davaj prausiklį ant drėgnos odos duše ar vonioje, tada švelniai prauskite kol susidarys putos ir kruopščiai nuplaukite. Galima naudoti kiekvieną kartą prausiantis. Tik išoriniam naudojimui.

AQUA , SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDE DEA, GLYCERIN, COCO-GLUCOSIDE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, ASCORBYL PALMITATE, LACTIC ACID, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-150 DISTEARATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, SODIUM CHLORIDE, PENTYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, HYDROXYPHENYL PROPAMIDOBENZOIC ACID, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: