Nauja AROMA'SAULES arbatmedžių eterinis aliejus, 10 ml

AROMA'SAULES arbatmedžių eterinis aliejus, 10 ml

Pridėti prie pageidavimų

3,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

Prekės kodas :
4813518002307
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
AROMA'SAULES arbatmedžių eterinis aliejus, 10 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Arbatmedžių eterinis aliejus.

Eteriniai aliejai puikiai tinka garinimui aromatinėse lempose, patalpų ar saugojimo vietų aromatizacijai, neretai naudojami pirtyse ar saunose, o taip kosmetinių priemonių praturtinimui.

Kai naudojamas aromatinėse lempose: 1-2 lašai 5 m 2 kambariui.

Pavojinga! Kenksminga vandens organizmams, sukelia ilgalaikius pakitimus. Kenksminga prarijus. Prarijus ir patekus į kvėpavimo takus, gali sukelti mirtį. Degi kietoji medžiaga. Gali sukelti alerginę odos reakciją. Dirgina odą. Jeigu reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą ar jo etiketę. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių, karštų paviršių, žiežirbų, atviros liepsnos ir kitų uždegimo šaltinių. Nerūkyti. Talpyklą laikyti sandariai uždarytą. Stengtis neįkvėpti dulkių/ dūmų/ dujų/rūko/garų/aerozolio. Po naudojimo kruopščiai nuplauti rankas. Saugoti, kad nepatektų į aplinką. Mūvėti apsaugines pirštines/ dėvėti apsauginius drabužius/naudoti akių (veido) apsaugos priemones/naudoti klausos apsaugos priemones. PATEKUS Į AKIS: Kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Nedelsiant skambinti į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ / kreiptis į gydytoją. PATEKUS ANT ODOS: plauti dideliu vandens kiekiu / Jeigu sudirginama oda: kreiptis į gydytoją. PRARIJUS: NESKATINTI vėmimo. Nedelsiant skambinti į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ / kreiptis į gydytoją.
P363 Užterštus drabužius išskalbti prieš vėl juos apsivelkant. Laikyti gerai vėdinamoje vietoje. Laikyti vėsioje vietoje. Turinį/talpyklą šalinti pagal vietos/regioninius/ nacionalinius/tarptautinius reikalavimus. Sudėtyje yra alpha-terpinene, pinine, terpinolene, p-cymene, limonene. Gali sukelti alerginę reakciją.
Laikyti tamsioje vietoje nuo +5°C iki +25°C temperatūroje. Žmonės, kurie yra alergiški kvapiosioms medžiagoms, turėtų naudoti šį produktą atsargiai. Oro gaivikliai nepakeičia geros higienos praktikos.
UFI: 22D6-30WP-3001-J4A7

Sudėtis: Melaleuca Alternifolia Oil, alpha-terpinene, pinene, p-cymene, limonene

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: