DR CLINIC rankų kremas Exotic, 30 ml

Pridėti prie pageidavimų

1,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

Prekės kodas :
8680923343457
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR CLINIC rankų kremas Exotic, 30 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Tarkite "Labas" savo švelnioms šilkinėms rankoms su mūsų egzotišku rankų kremu! Šis dangiškas kokosų aliejaus, avokadų aliejaus ir mangų sviesto derinys leis jūsų rankoms atostogauti. Atogrąžų kokosų ir mangų kvapas leis pasijusti lyg gulėtumėte paplūdimyje, o greitai įsigerianti formulė nepaliks jokių riebių likučių.

Egzotiškas rankų kremas yra specialiai sukurtas giliai drėkinti ir atgaivinti sausą, šiurkščią odą. Jis taip pat praturtintas vitaminu E, kuris padeda apsaugoti jūsų odą nuo aplinkos veiksnių. Jis greitai susigeria, todėl jūsų rankos akimirksniu yra švelnios prisilietimui ir kvepia kaip atogrąžų rojus.

Kremas puikiai tinka visų tipų odai. Patogioje pakuotėje, todėl galite jį pasiimti su savimi, kad ir kur eitumėte. Palepinkite savo rankas su Dr. Clinic egzotišku rankų kremu.

Nedidelį kiekį kremo paskirstyti ant švarios rankų odos, palaukti kol susigers. Įspėjimai: išoriniam naudojimui. Vengti patekimo į akis. Patekus į akis, plauti dideliu kiekiu vandens.

Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Butylene Glycol, Stearic Acid, Isohexadecane, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Cera Microcristallina, Polysorbate 80, Triethanolamine, Carbomer, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Parfum, Citral, Citronellol, Limonene, Linalool.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: