-70% IŠPARDAVIMAS ECOLATIER BABY prausiklis kūnui ir plaukams "Nuo galvytės iki pirštų galiukų 0+, 250 ml

ECOLATIER BABY ekologiškas prausiklis kūnui ir plaukams "Nuo galvytės iki pirštų galiukų 0+, 250 ml

Pridėti prie pageidavimų

1,56 €

5,19 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 7

Prekės kodas :
4670049950473
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
ECOLATIER BABY ekologiškas prausiklis kūnui ir plaukams "Nuo galvytės iki pirštų galiukų 0+, 250 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Gelis puikiai putoja, minkšitna odą, suteikia švaros pojūtį, turi subalansuotą pH, nesausina odos, užtikrina vonios procedūras be ašarų. Švelni formulė sumažina alergijų riziką, todėl tinka patiems mažiausiems. Sudėtyje šalavijo ekstraktas, dedešvos ekstraktas. Priemonė švelniai valo, minkština, nuramina odą bei apsaugo nuo neigiamo aplinkos poveikio.

Naudojimas: paskirstyti ant drėgnos odos ir plaukų, nuplauti vandeniu. Tik išoriniam naudojimui. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Serija sertifikuota ECOCERT”.

Ekologiška kosmetika gaminama tik iš ekologiškai užaugintų augalų. Sertifikuota ekologiška kosmetika nekenkia gamtai – ji saugi ir žmogui, ir gamtai. Tuo tarpu sintetinėje kosmetikoje yra ne tik ingredientų, kurie kenksmingi žmogaus sveikatai, bet kartu teršia aplinką, yra išbandoma su gyvūnais. Sertifikatas garantuoja, kad pateikta produkto sudėtis yra aiški ir sąžininga.

„Ecocert” grožio priemonėms suteikia du sertifikatus: ekologiškai kosmetikai ir biokosmetikai. Biokosmetikoje 95 proc. ingredientų turi būti natūralios (gamtinės) kilmės, iš jų ne mažiau nei 5 proc. turi būti ekologinio žemės ūkio produktai. Ekologiškoje kosmetikoje turi būti bent 10 proc. ekologiškų ingredientų ir bent 95 proc. natūralių. Žmogaus sveikatai žalingi sintetiniai ingredientai — draudžiami. Šis sertifikatas garantuoja, kad biokosmetika neturi genetiškai modifikuotų sudedamųjų medžiagų, sintetinių priedų ir konservantų, dažiklų, naftos produktų. Ji taip pat nėra bandoma su gyvūnais.

Naudojimas: paskirstyti ant drėgnos odos ir plaukų, nuplauti vandeniu. Tik išoriniam naudojimui. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Aqua with infusion of Malva Sylvestris Flower Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract; Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Vegetable Glycerin, Sodium Chloride, Maltooligosyl Glucoside, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Lactic Acid, Parfum, Limonene.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: