-50% IŠPARDAVIMAS 135 ESTEL dažai plaukams (lazdynų riešutas), 115 ml

ESTEL Quality Color dažai plaukams 135 lazdyno riešutas, 115 ml

Pridėti prie pageidavimų

1,50 €

2,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 6

Prekės kodas :
4606453001357
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
ESTEL Quality Color dažai plaukams 135 lazdyno riešutas, 115 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Leiskite sau būti kerinčiai su Estel Quality Color plaukų dažais. Praturtinti vitaminais C, B5 ir PP, ne tik nudažo plaukus sodria, ilgalaike spalva, bet ir stiprina plaukus. Tai puiki priemonė pasikeisti tiesiog namuose. Patogūs naudoti, nudažo žilus plaukus, suteikia natūralaus žvilgesio ir gyvybingumo.

Pakuotėje:

* Buteliukas su geliniu pagrindu – 50 ml

* Pakeliai su oksidantu - 2x25 ml

* Pakelis su balzamu ESTEL Vital - 15 ml

* Pora pirštinių
* Naudojimo instrukcija


ATSARGUMO PRIEMONĖS: sudėtyje yra rezorcinolio ir fenilendiaminų. Sudėtyje yra vandenilio peroksido. Plaukų dažikliai gali sukelti stiprią alerginę reakciją. Perskaitykite ir laikykitės nurodymų. Šis gaminys nėra skirtas asmenims iki 16 metų. Laikinosios „juodosios chnos" tatuiruotės gali padidinti alergijos riziką. Nedažykite plaukų, jei: veidas yra išbertas arba galvos oda yra jautri, sudirginta ar pažeista; dažydami plaukus patyrėte kokią nors reakciją; kada nors patyrėte reakciją dėl laikinosios „juodosios chnos" tatuiruotės. Prieš dažymą rekomenduojama atlikti odos jautrumo testą. Nenaudokite antakių ir blakstienų dažymui. Mūvėkite tinkamas pirštines. Venkite patekimo į akis. Patekus į akis nedelsiant praplaukite vandeniu. Po naudojimo gerai išskalaukite plaukus. Maišykite 1:1 santykiu


Pakuotė gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukoje.

/Aqua, Hydrogen Peroxide, Sodium Laureth Sulfate, Xanthan Gum, Phosphoric Acid, Sodium Benzoate, Tetrasodium EDTA. /Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Silica, Prunus Persica Kernel Oil, Parfum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Lactic Acid. 135 Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Ammonium Carbonate, PVP, Sodium Sulfite, Sodium Erythorbate, p-Phenylenediamine, Ammonium Hydroxide, Parfum, p-Aminophenol, Tetrasodium EDTA, m-Aminophenol, Resorcinol, Sodium Hydrosulfite, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Silica.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: