EXPERTTO universalios drėgnos servetėlės įvairiems paviršiams, 80 vnt.

Pridėti prie pageidavimų

2,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 12

Prekės kodas :
5949067504920
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
EXPERTTO universalios drėgnos servetėlės įvairiems paviršiams, 80 vnt.
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Drėgnos servetėlės puikiai tinka glotnių paviršių (pvz. metalo, keramikos, plastiko, stiklo ir kt.) valymui. Galima jas naudoti vonios kambariui, virtuvei ar tualetui. Jei paviršiai, kuriuos norite valyti yra lengvai pažeidžiami, iš anksto išbandykite servetėlę ant nedidelės paviršiaus dalies, mažiau matomoje vietoje. Nerekomenduojama ant poringų paviršių (pvz.: nelakuotas medis, oda).

Pakuotėje yra 80 vnt. servetėlių.

Naudojimo instrukcija: švelniai atidarykite lipnų dangtelį. Išimkite drėgną servetėlę ir valykite paviršių. Po kiekvieno naudojimo sandariai užklijuokite dangtelį, jog būtų išlaikytas pakankamas drėgmės lygis pakuotėje. Panaudotas servetėles išmeskite į šiukšliadėžę. Nemeskite į tualetą. Laikyti kambario temperatūroje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių. Atsargumo priemonės: nenaudoti asmeninei higienai. Po naudojimo, nusiplaukite rankas su vandieniu. Žmonėms su itin jautria oda arba turint odos pažeidimų: naudoti kaip nurodyta ir vengti sąlyčio su oda. GAMINYJE YRA PLASTIKO.

< 5 % nejoninių paviršinio aktyvumo medžiagų, metilchlorizotiazolinonas , metilizotiazolinonas, kvepalai, citrinos rūgštis.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: