-50% IŠPARDAVIMAS Pierre Cardin namų kvapas difuzorius Ginger & Lily, 50 ml

Pierre Cardin namų kvapas difuzorius Ginger & Lily, 50 ml

Pridėti prie pageidavimų

5,50 €

10,99 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 22

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8680570512930
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
Pierre Cardin namų kvapas difuzorius Ginger & Lily, 50 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Atsiliepimai (0)

Nepakartojamas namų kvapas su imbieru ir lelijomis. Gaivus ir malonus aromatas, kuris patalpoje sukurs jaukią ir pozityvią atmosferą. Tai puiki priemonė pagyvinti interjerą, atsipalaiduoti nuo kasdienio streso.

Instrukcija: buteliuką su skysčiu statyti ant lygaus kieto paviršiaus vaikams nepasiekiamoje vietoje. Išsipylęs skystis gali pažeisti paviršius. Nuimti apsauginį dangtelį, sumerkti lazdeles. Kvapas bus jaučiamas po 1-2 dienų. Pastoviam kvapui palaikyti lazdeles keisti pusėmis (vartyti). Po naudojimo nepamirškite nuplauti rankų.

Dėmesio: Perskaitykite instrukcijas ir jų laikykitės. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite patalpose, kur yra nėščiųjų, vaikų ar asmenų turinčių kvėpavimo takų ligų. Laikyti atokiai nuo maisto produktų. Gali sukelti alerginę reakciją. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Pavojus. Degūs skystis ir garai. Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių/žiežirbų/atviros liepsnos/karštų paviršių. - Nerūkyti. Kenksminga vandens organizmams, sukelia ilgalaikius pakitimus. Saugoti, kad nepatektų į aplinką. Saugotis, kad nepatektų į akis ir ant odos. Gali sukelti alerginę reakciją ar dirginti. Dirgina akis. Patekus ant odos: plauti dideliu vandens kiekiu naudojant muilą. Patekus į akis: Kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Utilizuoti pagal šalyje galiojančius įstatymus. Sudėtyje yra 70% etilo alkoholio.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: