DR CLINIC pėdų kremas, 50 ml

Pridėti prie pageidavimų

2,69 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 11

Prekės kodas :
8680923344867
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR CLINIC pėdų kremas, 50 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Ši speciali formulė sukurta specialiai sausai, šiurkščiai ir sutrūkinėjusiai pėdų ir kulnų odai maitinti ir atgaivinti. Jame gausu natūralių ingredientų, tokių kaip taukmedžio sviestas ir pipirmėčių aliejus, kurie kartu drėkina ir kondicionuoja odą, todėl ji tampa švelni ir lygi. Be to, gaivus pipirmėčių kvapas atsiskleidžia įmasažuojant kremą į odą. Jojobos aliejus ir alantoinas, esantis jo formulėje, padeda suminkštinti ir išlyginti šiurkščią odą bei sustiprinti odos barjerą. Puiki pėdų priežiūros priemonė nuo šiurkštumo.

Kremą paprasta naudoti, jis greitai susigeria, nepaliekant riebių likučių. Tiesiog įmasažuokite nedidelį kiekį į švarią, sausą pėdų ir kulnų odą, jei reikia, ypatingą dėmesį skirdami labiausiai išsausėjusioms ar įtrūkusioms vietoms. Naudokite kasdien, kad pasiektumėte geriausių rezultatų ir išlaikytumėte puikią pėdų būklę.

Tepkite ant nuvalytos odos sukamaisiais judesiais, tarsi masažuodami. Po užtepimo nuplauti nereikia. Jis tinka kasdieniam naudojimui.

Aqua, Petrolatum, Isopropyl Myristate, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-6, Allantoin, Tocopherol, Simmondsia Chinesis Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: