VITA-AGE RETINOID RETINOLIO koncentrato ampulės veidui, 7 x 2,5 ml

Pridėti prie pageidavimų

14,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 60

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8032894494247
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
VITA-AGE RETINOID RETINOLIO koncentrato ampulės veidui, 7 x 2,5 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Aktyvaus koncentrato ampulės su galingu naujos kartos retinoidu( itin didelio veiksmingumo anti-age medžiaga) yra skirtos naudoti nakčiai. Aktyviosios medžiagos skverbiasi iki epidermio bazinio sluoksnio, gerina odos elastingumą, gerina epidermio apsauginę funkciją, mažina vandens netekimą. Suteikia odai šilko ir švelnumo pojūtį. Aktyvina negyvų ląstelių pasišalinimą, todėl dažnai rekomenduojamas turint aknę.

Priemonė skirta vizualiai sumažinti smulkias linijas ir raukšles, pagerinti odos tekstūrą ir stangrumą, suvienodinti odos atspalvį, sumažinti spuogus, sutraukti poras, vizualiai išlyginti randus, padidinti kitų odos priežiūros produktų veiksmingumą. Paprasta įtraukti į savo odos priežiūros rutiną, nes yra puikiai suderinamas su daugybe kitų aktyviųjų ingredientų ir tinka visų tipų odai.


Nakčiai vienos ampulės turinį paskirstykite ant gerai nuvalytos veido, kaklo, dekoltė odos. Specialus aplikatorius (dedamas ant ampulės) leidžia lašas po lašo tepti priemonę. Norėdami, kad koncentratas greičiau įsigertų, tapšnodami veidą pirštų galiukais, įtrinkite produktą į odą.

Atsargumo įspėjimai: Individualus komponentų nesuderinamumas. Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo į akis, patekus į akis nedelsiant praplauti vandeniu.

Sudėtyje yra vitamino A. Prieš naudojant atsižvelgti į paros dozę.

ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, PARFUM, TOCOPHERYL ACETATE, DIMETHYL ISOSORBIDE, HYDROXYPINACOLONE RETINOATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BISABOLOL, SCLEROCARYA BIRREA SEED OIL.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: