Nauja 7DAYS B COLOUR PRO CAPSULE SuperStay lūpų pieštukas / 201, 1,3 g

7 DAYS B.COLOUR PRO CAPSULE SuperStay lūpų pieštukas / 201, 1,3 g

Pridėti prie pageidavimų

8,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 36

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8057639881151
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
7 DAYS B.COLOUR PRO CAPSULE SuperStay lūpų pieštukas / 201, 1,3 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

7 DAYS B.COLOUR PRO CAPSULE SuperStay lūpų pieštukas sukuria 100% tobulą lūpų makiažą, puikiai išsilaiko iki 12 valandų.

Jo matinis užbaigimas atrodo prabangiai, paryškinantis jūsų lūpų toną ir prailginantis makiažo trukmę. Jo intensyvus tonas prisitaiko prie bet kokios lūpų spalvos, efektyviai papildydamas dieninį ir naktinį makiažą. Lūpų pieštukas puikiai išryškina kontūrus ir užpildo formą. Itin pigmentuota tekstūra nesusibėga.

Itin švelni kreminė tekstūra suteikia absoliutaus komforto pojūtį, nesausina ir nenusitepa. Galite reguliuoti tono intensyvumą ir lengvai jį paryškinti. Idealiai tinka bet kokiai progai, dieną ar naktį!

Pieštuku apibrėžkite lūpų formą arba užpildykite vidinę dalį.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui; vengti patekimo į akis, patekus į akis, nedelsiant gausiai praplauti vandeniu ir kreiptis į gydytoją; nenaudoti ant pažeistos odos; nenaudoti esant padidėjusiam jautrumui bet kuriai iš sudedamųjų dalių. Saugoti nuo vaikų.

PHENYL TRIMETHICONE, DIISOSTEARYL MALATE, SYNTHETIC WAX, MICA, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), BIS-PEG-12 DIMETHICONE BEESWAX, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CANDELILLA CERA (EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX), DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLENE CARBONATE, BHT, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 15850, CI 42090.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: