Clean Therapy nukalkinimo priemonė, 40 g

Pridėti prie pageidavimų

1,69 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 7

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
5906900219717
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
Clean Therapy nukalkinimo priemonė, 40 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Efektyvi, saugi priemonė, pašalina kalkes nuo kaitinimo elementų. Tinka valyti: kavos virimo aparatus, paprastus ir elektrinius virdulius, garintuvus bei kitą techniką.

Sudėtis: Citrinos rūgštis, Vyno rūgštis.

Naudojimas: pakelio turinį ištirpinti 0,5 l šilto vandens. Pripildykite indą ar prietaisą, kurį norite išvalyti paruoštu tirpalu ir palikite 15 min. Padėkite indą sunkiai pasiekiamoje vietoje. Išpilkite tirpalą ir kelis kartus gerai išplaukite indą ar prietaisą. Esant reikalui pakartoti. Laikykitės indo ar prietaiso gamintojo instrukcijų. Po naudojimo kruopščiai nuplauti rankas.

Atsargumo priemonės: Dėmėsio! Dirgina odą ir sukelia smarkų akių dirginimą; Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje; Dėvėti apsauginius drabužius/ naudoti akių (veido) apsaugos priemones; PATEKUS ANT ODOS: nuplauti dideliu kiekiu muilo ir vandens; pasireiškus alerginei reakcijai ar sudirgimui kreiptis į gydytoją. Užterštus drabužius išskalbti prieš vėl juos apsivelkant. PATEKUS Į AKIS: kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis; pasireiškus sudirgimui kreiptis į gydytoją. Sudėtyje maistinės rūgštys. SAUGOTI NUO VAIKŲ. PRARIJUS: neskatinti vėmimo. Išskalauti burną. Gerti daug vandens. Esant poreikiui skambinti į apsinuodijimų kontrolės ir informacijos biurą arba kreiptis į gydytoją.

Sudėtis: Citrinos rūgštis, Vyno rūgštis.Ingredientų sąrašas : Citric Acid, Sulphamidic acid

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: