ECO SOFT dezodorantas ekologiškas ramunėlių ir ananasinio šalavijo aromato Herbal Garden, 50 ml

Pridėti prie pageidavimų

5,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 24

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
5907573413655
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
ECO SOFT dezodorantas ekologiškas ramunėlių ir ananasinio šalavijo aromato Herbal Garden, 50 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

ECOSOFT Herbal Garden – tai unikalus, natūralus moteriškas dezodorantas, sukurtas visų tipų odai. Natūralių ingredientų dėka priklauso dezodorantų grupei be aliuminio. Dezodoranto pagrindą sudaro kokosų aliejus ir kukurūzų krakmolas, kurie kartu puikiai sugeria drėgmę ir pašalina nemalonius kvapus, užtikrindami sausumo ir gaivumo pojūtį visą dieną. Praturtintas taukmedžio sviestu, uogų vašku, kadagio ekstraktu, užtikrina ilgalaikę apsaugą ir puikų pažastų odos maitinimą bei drėkinimą.

Žolelių aromatas su ramunėlių ir ananasinių šalavijų natomis ne tik gaivina, bet ir turi atpalaiduojantį poveikį. Dėl subtilesnės ir minkštesnės konsistencijos naujoviška formulė leidžia patogiai jį naudoti.

Nuimkite dangtelį, švelniai paspauskite tūbelės apačią, tada pašildykite gaminį padėdami ant odos arba prieš tepdami lengvai sudrėkindami vandeniu.

Tik išoriniam naudojimui.

Sodium Bicarbonate, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Zea Mays Starch, Helianthus Annuus Seed Cera, Ricinus Communis Seed Oil, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Coco-Caprylate, Talc, Caprylic/Capric Triglyceride, Rhus Verniciflua Peel Cera, Aroma, Shorea Robusta Resin, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, CI 77891

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: