DANIELLE LAROCHE esencija veidui Retinolis su pipete, 50 ml

Pridėti prie pageidavimų

16,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

Prekės kodas :
7290105024183
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DANIELLE LAROCHE esencija veidui Retinolis su pipete, 50 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Danielle Laroche siūlo pažangų Anti-Age sprendimą jūsų odai. Tai koncentruota esencija grožio puoselėjimui. Užtenka vos kelių lašelių efektyviam poveikiui. Esencija puikiai tinka naudoti prieš kasdieninį kremą.

Retinolio (vitaminas A) esencija Praturtinta vitaminu E, bei unikialiu „Idealift ™“ maitina, stangrina odą.

NAUDOJIMAS: Retinolio serumus ir kremus geriausia naudoti vakare, nes naudojant šią veikliąją medžiagą oda tampa jautresnė UV spinduliams, todėl reikėtų papildomai naudoti odos priežiūros priemones su SPF, ypač vasaros metu.

Retinolis tinka ir jautriai odai, reikėtų atkreipti dėmesį tik į jo koncentraciją. Retinolį reikia pradėti naudoti palaipsniui, iš pradžių keletą kartų per savaitę, ir stebėti, kaip oda reaguoja. Jei nepastebima odos jautrumo, galima naudoti ir kasdien.

Kilmės šalis Izraelis.

Pirštų galiukais paskirstyti ant drėgnos odos iki visiškai įsigers.

ATSARGUMO PRIEMONĖS: Naudokite šį kosmetikos gaminį tik tam tikslui, kuriam jis buvo skirtas, ir pagal naudojimo instrukcijas. * Jeigu naudojant šį kosmetikos gaminį pasireiškė jautrumas: oda paraudo, sudirgo – tai, negalite naudoti kosmetinės priemonės* vartoti tik išoriškai * Venkite tiesioginio patekimo į akis. Patekus į akis, gerai nuplaukite vandeniu. * Saugokite nuo vaikų. * Laikykite atokiau nuo tiesioginio karščio, saulės spindulių ar ugnies.

Sudėtyje yra vitamino A. Prieš naudojant atsižvelgti į paros dozę.

Aqua, Methyl Gluceth-20, Propanediol, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Butylene Glycol, PEG-32, Phenoxyethanol, Glyceryl Stearate, Glyceryl Caprylate, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Triethanolamine, Polymethyl Methacrylate, Parfum, Carbomer, Glyceryl Stearate SE, Allantoin, Chlorphenesin, Tricaprylin, Ethylhexylglycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Sorbitan Laurate, Benzoic Acid, Hamamelis Virginiana Leaf Water, Retinyl Palmitate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, BHT, Hydroxyethylcellulose, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: