-60% IŠPARDAVIMAS DIZAO MATRIOUŠKA Molio kaukių rinkinys. 3 vnt

DIZAO MATRIOŠKA kaukių veidui rinkinys su Manikuagano ežero moliu, 3 x 9 g

Pridėti prie pageidavimų

2,80 €

6,99 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 12

Prekės kodas :
1220000151949
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DIZAO MATRIOŠKA kaukių veidui rinkinys su Manikuagano ežero moliu, 3 x 9 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Atsiliepimai (0)

Dizao molio kaukės veidui - veido, kaklo ir dekoltė odos priežiūrai. Kiekvienos kaukės pagrindas yra unikalaus Manikuagano ežero, esančio Kanados šiaurėje molis ir kruopščiai atrinktų natūralių ingredientų kompozicija, kuri jūsų odą pavers idealiai lygia, suteiks sveiką ir švytinčią išvaizdą!

Rinkinį sudaro:

1. DIZAO MATRIOŠKA valomoji kaukė veidui probleminei odai. Kaktusas ir Manikuagano ežero molis, 9 g

Kaukė praturtinta unikaliu moliu iš Kanadoje esančio Manikuagano ežero ir kaktuso ekstraktu, pasižymi drėkinamosiomis savybėmis, puikiai valo, ramina ir minkština odą. Tai puikiai priemonė probleminės odos priežiūrai. Oda taps glotni, švelni ir spindinti.

Manikuagano ežero molis išgaunamas iš kratere esančio ežero gilumų, unikalus savo elementų ir mineralinių druskų gausa. Kartu su kaktuso ekstraktu sudaro puikų derinuką odos išvalymui ir suminkštinimui.

2. DIZAO MATRIOŠKA valomoji kaukė veidui riebiai ir mišriai odai. Vulkaniniai pelenai ir Manikuagano ežero molis, 9 g

Kaukė praturtinta unikaliu moliu iš Kanadoje esančio Manikuagano ežero ir vulkaniniais pelenais, pasižymi drėkinamosiomis savybėmis, puikiai valo, ramina odą. Padeda kovoje su problemomis, kurios būdingos riebiai ir mišriai odai. Oda taps glotni, švelni ir spindinti.

Manikuagano ežero molis išgaunamas iš kratere esančio ežero gilumų, unikalus savo elementų ir mineralinių druskų gausa. Kartu su vulkaniniais pelenais sudaro puikų derinuką odos išvalymui.

3. DIZAO MATRIOŠKA drėkinamoji kaukė veidui visų tipų odai. Hialurono rūgštis ir Manikuagano ežero molis, 9 g

Kaukė praturtinta unikaliu moliu iš Kanadoje esančio Manikuagano ežero ir hialurono rūgštimi, pasižymi drėkinamosiomis savybėmis, puikiai valo ir atstato odą. Rezultatą pastebėsite akimirksniu. Oda taps glotni, švelni ir spindinti.

Manikuagano ežero molis išgaunamas iš kratere esančio ežero gilumų, unikalus savo elementų ir mineralinių druskų gausa. Kartu su hialurono rūgštimi sudaro puikų derinuką odos išvalymui ir drėkinimui.

Naudojimas: paskirstyti kaukę ant švarios veido, kaklo ir dekoltė odos vengiant sričių aplink akis ir lūpas. Po 15-20 min. nuplauti vandeniu. Naudoti 1-2 kartus per savaitę.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Saugoti akis. Patekus į akis, praplauti dideliu kiekiu vandens. Saugoti nuo vaikų. Prasidėjus alerginei reakcijai nustoti naudoti priemonę.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: