DIZAO BOTO kaukė veidui, kaklui ir vokams 2 etapų Boto effektas, lakštinė, 6/36 g

Pridėti prie pageidavimų

3,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 16

Prekės kodas :
1220000150386
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DIZAO BOTO kaukė veidui, kaklui ir vokams 2 etapų Boto effektas, lakštinė, 6/36 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Atsiliepimai (0)

Dizao Boto kaukės - tai tikras aktyvių komponentų šaltinis jūsų odos grožio ir jaunystės puoselėjimui!

Spindinti ir glotni tarsi auksas oda! Tokių rezultatų galite pasiekti naudojant Dizao 2 etapų boto kaukę su bioauksu. Lakštines kaukes būtina įtraukti į savo veido odos priežiūros ritualą, nes jų poveikis pastebimas iš karto, oda atrodo gaivi, spindinti ir švelni.

Pagrindiniai komponentai: bioauksas, peptidų kompleksas, hialurono rūgštis, jūrinis kolagenas, ginkmedis, šalavijas, vitaminai B, C ir E.

Kaukė prisotinta naudingomis medžiagomis intensyviai drėkina, maitina, stangrina odą, puikiai glotnina negilias raukšles. Malonios tekstūros lakštas puikiai priglunda prie odos, apsaugo odą nuo išsausėjimo, suteikia elastingumo ir prisotina ją vitaminais. Serumas su bioauksu, kuris naudojams po kaukės, efektyviai glotnina odą, sustiprina ir užtvirtina kaukės poveikį.

Naudojimas: atidarę pakuotę išskleiskite kaukę. Uždėkite ją ant švaraus veido. Po 15 min. pašalinkite kaukę, o priemonės likučius nuplaukite vandeniu. Po to naudokite serumą. Rekomenduojama naudoti kasdien 6 dienų laikotarpiu, po to 1-2 kartus per savaitę.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Pasireiškus sudirgimui ar alerginei reakcijai, nustoti naudoti priemonę. Vengti patekimo į akis, patekus, praplauti vandeniu. Saugoti nuo vaikų.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: