DIZAO NATURAL BOTO kaukė veidui, vokams ir kaklui "8 total effects", lakštinė, 36/6 g

Pridėti prie pageidavimų

3,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 14

Prekės kodas :
1220000150324
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DIZAO NATURAL BOTO kaukė veidui, vokams ir kaklui "8 total effects", lakštinė, 36/6 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Atsiliepimai (0)

Dizao Boto kaukės - tai tikras aktyvių komponentų šaltinis jūsų odos grožio ir jaunystės puoselėjimui!

Būnant bet kurio amžiaus norisi, kad viena priemonė veidui išspręstų visas problemas ir padėtų išsaugoti odos grožį be papildomų procedūrų. 2 etapų kaukė ir serumas iš Dizao - būtent tai, apie ką svajojate. Rekomenduojama naudoti nuo 35 metų, kovoja net su 8 senėjimo požymiais. Aktyvios sudėties dėka efektyviai stangrina, glotnina, drėkina ir maitina odą. Suteikia švelnumo, padeda sumažinti pigmentines dėmes.

Pagrindiniai komponentai: peptidų kompleksas, jūrinis kolagenas, ginkmedis, alavijas, hialurono rūgštis, vitaminai B, C, E.

Kaukė prisotinta naudingomis medžiagomis intensyviai drėkina, stangrina odą, puikiai glotnina negilias raukšles. Malonios tekstūros lakštas puikiai priglunda prie odos, apsaugo odą nuo išsausėjimo, suteikia elastingumo ir prisotina ją vitaminais. Rezultatas pastebimas iš karto, oda atrodo gaivi, spindinti ir švelni. Vienoje pakuotėje yra serumo, kuris sustiprina ir užtvirtina kaukės poveikį.

Naudojimas: atidarę pakuotę išskleiskite kaukę. Uždėkite ją ant švaraus veido. Po 15 min. pašalinkite kaukę, o priemonės likučius nuplaukite vandeniu. Po to naudokite serumą. Rekomenduojama kaukę naudoti kasdien 6 dienų laikotarpiu, po to 1-2 kartus per savaitę.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Pasireiškus sudirgimui ar alerginei reakcijai, nustoti naudoti priemonę. Vengti patekimo į akis, patekus, praplauti vandeniu. Saugoti nuo vaikų.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: