DR CLINIC rankų kremas Botanical, 30 ml

Pridėti prie pageidavimų

1,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 6

Prekės kodas :
8680923343440
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR CLINIC rankų kremas Botanical, 30 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Tarkite "Labas" savo švelnioms ir glotnioms rankoms su mūsų natūraliu botaniniu rankų kremu! Šis kremas, pagamintas iš maitinamųjų botaninių ingredientų derinio, yra tarsi SPA diena jūsų rankoms, tūbelėje!

Sudėtyje yra raminantis alijošius, drėkinantis kokosų aliejus ir atstatantis erškėtuogių sėklų aliejus. Šie ingredientai kartu giliai drėkina ir atkuria Formulėje taip pat yra raminančio levandų eterinio aliejaus ir antioksidantų turinčio vitamino E, kad palepintų jūsų odą ir apsaugotų ją nuo aplinkos veiksnių. Neriebi formulė greitai susigeria ir puikiai tinka kasdieniam naudojimui, nesvarbu, ar esate darbe, ar keliaujate, ar tiesiog gulite namuose.

Kremas tinka visų tipų odai. Patogi pakuotė, kuri puikiai tinka laikyti kremą krepšyje, prie stalo ar automobilyje, kad jūsų rankos visada jaustųsi geriausiai.

Naudojimas:

Nedidelį kiekį kremo paskirstyti ant švarios rankų odos, palaukti kol susigers. Įspėjimas: Netepkite ant pažeistos ar sudirgusios odos. Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo į akis. Patekus, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Po naudojimo sandariai uždarykite pakuotę.

Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Butylene Glycol, Stearic Acid, Isohexadecane, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Cera Microcristallina, Polysorbate 80, Triethanolamine, Carbomer, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Parfum, Citral, Citronellol, Limonene, Linalool.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: