DR CLINIC kanapių sėklų aliejus, 20 ml

Pridėti prie pageidavimų

2,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

Prekės kodas :
8680923343211
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR CLINIC kanapių sėklų aliejus, 20 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Kanapių sėklų aliejus puikiai papildys jūsų odos priežiūros rutiną. Jis lengvas, neriebus ir greitai susigeria į odą. Išgaunamas iš kanapių sėklų, jame gausu nepakeičiamų riebalų rūgščių, antioksidantų ir vitamino E, kad jūsų oda atrodytų geriausiai.

Šį nuostabų aliejų galima naudoti visam kūnui, įskaitant veidą, todėl jis bus drėkinamas, maitinamas ir nuramintas. Jei norite subalansuoti riebalinių liaukų veiklą, šis aliejus yra būtinas, ypač jei turite riebią ar į spuogus linkusią odą. Taip pat puikiai tinka mažinti smulkių linijų ir raukšlių atsiradimą bei norint suvienodinti odos atspalvį.

Aliejus puikiai tinka net ir jautriems odos tipams, kamuojamiems egzemos ar psoriazės. Galite naudoti kasdien kaip drėkinamąją priemonę arba maišyti su kitais eteriniais aliejais, kad sukurtumėte individualų odos priežiūros ritualą.

Palepinkite savo odą ir išbandykite kanapių sėklų aliejų jau šiandien. Jūs nepasigailėsite!

100 ml šampūno sumaišykite su 2-3 lašais aliejaus. Masažuojamais judesiais tepkite ant galvos odos. Nuplaukite šiltu vandeniu.

Kūno priežiūra, anticeliulitinis įtrinimas
Paruoškite aromatinį mišinį (santykiu: į vieną šaukštą augalinio aliejaus-pagrindo įlašinti 3-5 lašus eterinio aliejaus). Prieš pradedant procedūrą yra stimuliuojama kraujotaka probleminėse srityse (karštoje vonioje ar kontrastinio dušo pagalba), tada, nenusausinus odos, delnais lengvai paplekšnokite per problemines kūno sritis kol truputį paraudonuos, po to įmasažuokite į odą paruoštą anticeliulitinį aromatinį mišinį ir sausai nuvalykite.

Aquilaria Agallocha Oil, Olea European Leaf Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: